Dj Op Bruiloft- Trouwfeest Dj  thumbnail

Dj Op Bruiloft- Trouwfeest Dj

Published Jun 15, 22
11 min read

DJ Trouwfeest boeken voor uw bruiloft

Een DJ Trouwfeest boeken is niet eenvoudig vooral omdat er heel veel dj's zijn. Je weet niet op voorhand welke dj goed is en zeer ervaren in het draaien van trouwfeesten. ullie bruiloft moet een echte sprookjesbruiloft worden. Je jurk zou zo uit Assepoester kunnen komen en Disneyland is niets vergeleken bij jullie feestlocatie. Nu zoek je alleen nog een betoverend mooie drive-in-show om het plaatje helemaal compleet te maken… Herken je jezelf hierin? Dan is De Trouwfeest DJ de perfecte keuze voor jullie!

Uniek in Vlaanderen en Nederland

Elk feest is uniek en dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons krijgt elke klant de aandacht die ze verdienen. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de evaluatie, jullie feest staat bij ons centraal. Ons enthousiaste team allround dj’s en geven de zekerheid voor een fantastisch feest. Door de ervaring zorgen zij voor de juiste sfeer en beleving op jullie mooiste avond waar nog lang over gesproken zal worden! Bruiloft DJ inhuren of boeken? Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect verloopt. Ook de live muziek. Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van jouw feestavond. Het is fijn als je vooraf goed contact kunt onderhouden met de DJ voor jouw trouwfeest. Het bespreken van de muziekstijl, het repertoire, speciale verzoeknummers, het openingsdans liedje, noem maar op. Met één van onze wedding DJ's maak je van jouw feest een memorabel moment.

Bruiloft Dj Overijssel- Trouwfeest Dj

Netwerkborrel en diner - Fontys Hogeschool ICT op 24-5-2019Dag Thijs,Alles is zeker naar wens verlopen. Heerlijke muziek, weer zat mee en jullie stonden daar helemaal perfect. Het gaf een gezellige sfeer. Ik weet niet of jullie wat interactie hadden met het publiek maar Ik zal jullie zeker aanraden - dj of band op bruiloft- Trouwfeest DJ. Super bedankt voor jullie bijdrage aan deze mooie dag en wie weet.

Tijdens het diner mooie achtergrond muziek. Later op de avond werd er heerlijk gedanst. De interactie met de gasten was heerlijk ontspannen én grappig, fijn dat jullie echt tussen de gasten spelen, heel sfeervol (bruiloft dj nijmegen- Trouwfeest DJ). Niet alleen wij, maar ook al onze gasten vonden het optreden ontzettend geslaagd. Alleen maar complimenten! Tot ziens,Peter en Nikkie van den Hoogen-van Lankvelt, Lentecafe De Kookplaats Arnhem op 11-4-2019Beste Thijs,Alles is goed gegaan.

Het zorgde daardoor voor een goede sfeer in het Lentecafé. bruiloft dj enschede- Trouwfeest DJ. Ook Miele vond het zelf een prima bijeenkomst. We denken dat er ruim 90 mensen waren. Gisteren heeft Iris Advies het geld overgemaakt. Dank voor de muzikale omlijsting! Met vriendelijke groet,Ada Kraft, Afscheidsreceptie Carolus Borromeus College op 25-2-2019Hallo Thijs,Alles is naar wens verlopen: zeer naar tevredenheid.

Van mij hadden jullie een groter "podium" mogen hebben zodat het beter overkomt. Als ik nog ooit een tuinfeest heb dan zijn jullie de eerste die ik bel. Nogmaals dank en veel succes in jullie verdere carrière. Groet Marc, Gerardus en Angelika 25 jaar getrouwd op 17-11-2018De Amigos Latinos kwintet hebben bij ons op het zilveren huwelijk gespeeld en ze hebben er een perfecte avond ervan gemaakt - dj huwelijksfeest.

Wij zijn erg tevreden over dit duo en zouden ze zeker aanraden! Tevens kan je jullie foto in de bijlage vinden. Mocht je nog meer informatie willen, hoor ik het graag! Met vriendelijke groet,Mitta van Weteringen MARKETING OZ Export BVVerjaardag John op 6-11-2018Een super avond gehad met ( 4017 Ricco duo) Italiaanse zanger .Super! Groeten, ​Isabella van der Meulen, Burendag van Antes 2018 op 22-9-2018Voor de tweede keer hebben we het duo Cocktail Nuts ingehuurd om te spelen op de Burendag bij Antes. Net als vorig jaar hebben zij weer fantastisch opgetreden, iedereen heeft er ontzettend van genoten! Groetjes Elisa Bes60 jarig huwelijk van Anna en Lourens op 22-9-2018Beste Thijs,Wij en onze gasten hebben enorm genoten van het Duo Fris.

Dj Voor Bruiloft Gelderland- Trouwfeest Dj

En zouden hen de volgende keer graag weer zien optreden! Op 22 september 2018 hebben mijn echtgenote en ondergetekende hun 60 jarig huwelijk gevierd in het Landgoed Groenendaal in Heemstede. Via uw buro is daarbij opgetreden Duo Fris tussen 13:00 en 16:00. Daarom nu een bedankje richting Duo Fris. marokkaanse dj bruiloft. Zij hebben het voortreffelijk gedaan.

Ook mijn echtgenote en ondergetekende hebben veel waardering voor de inbreng van het Duo Fris. Graag zien wij dat u onze waardering overbrengt naar het Duo Fris. Hun muziek heeft iedereen gewaardeerd. Met hun voortreffelijke inzet tijdens ons diner willen wij hen ook zeer bedanken. Met vriendelijke groet,An en Lou Molenaar, Jaarfeest Voorschotense Herensociëteit op 15-9-2018Op het Jaarfeest op 15 september 2018 van de Voorschotense Herensociëteit hebben de band Amigos Latinos samen met DJ Thijsgewijs het muzikale deel van de avond in Caribische stijl uitstekend verzorgd.

Aangezien wij beide 50 werden/worden dit jaar, vonden wij dit een mooie reden om het iets groter aan te pakken. De locatie was snel gevonden, maar de zoektocht naar een akoestische band was iets lastiger tot we bij het Muziekburo van Thijs uitkwamen. De Berkley Brothers spraken ons meteen aan en wat zijn wij blij dat wij deze mannen geboekt hebben!! Ze pasten perfect bij de locatie, wisten de sfeer fantastisch weer te geven.25 augustus hebben wij ons beide 50ste verjaardagsfeest gevierd bij Bierbrouwerij Oijen. De locatie was snel gevonden, maar de zoektocht naar een akoestische band was iets lastiger tot we het Muziekburo tegenkwamen (dj bruiloft noord holland- Trouwfeest DJ). De Berkley Brothers spraken ons meteen aan en wat zijn wij blij dat wij deze mannen geboekt hebben! Paste perfect bij de locatie en ze wisten de sfeer fantastisch weer te geven.

De muziek was erg mooi en passend voor de sfeer van onze bruiloft. Met vriendelijke groet,Laura Goedhart, Karin Izelaar op 11-8-2018Wij hebben genoten van alle muziek. Lekker rustig begonnen tijdens de bbq en daarna heerlijk gedanst met zijn allen. Alle gasten vonden Sonny fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar. Hij mengde zich lekker tussen het publiek en werd zo een van hen.

Nogmaals dank je wel voor een fijn en fantastisch optreden, wij hadden en top avond! Groet Karin Izelaar, Verjaardag Inge op 8-8-2018Beste Thijs,Op woensdag 8 augustus hebben mijn familie, vrienden en ikzelf genoten van het optreden van Blue Beat (solo) ter ere van mijn verjaardag. Erik is niet alleen een hele goede muzikant, maar daarnaast ook nog eens een bijzonder vriendelijke man - trouw dj.

Dj Inhuren Voor Bruiloft

Het was een genot om naar zijn muziek te luisteren terwijl wij zaten te genieten van een High Tea. Hartelijk dank, en ik zal Blue beat zeker aanbevelen bij vrienden. Groeten,Inge Boerrigter, Bruiloft Jaap en Margot op 21-7-2018Hi Thijs,Hier onze review:Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een leuke zanger/gitarst voor tijdens de borrel en via internet kwamen we uit bij Jackbox.

ZIjn goede stem, leuke uitstraling en brede repertoire deden ons besluiten om hem voor onze bruiloft te vragen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Wat een fijne artiest, en wat een verrijking voor de sfeer tijdens deze mooie dag. Jackbox was niet te aanwezig maar liep heel relaxed rond en speelde lekkere nummers op de achtergrond die perfect pastten bij het moment. bruiloft dj tilburg- Trouwfeest DJ.

De Berkley Brothers hebben een ontzettend leuke sfeer gecreëerd en de voetjes gingen al snel van de vloer. Goede live muziek en leuke keuze van liedjes en prettige interactie. dj met zanger bruiloft- Trouwfeest DJ.'s Avonds hebben we een knalfeest gehad en heerlijk gedanst. Wat was het top dat DJ Thijsgewijs zijn mobiele set buiten kon optuigen zodat we in de tuin en open lucht konden feesten.

De gasten waren erg enthousiast over zijn bijdrage. De communicatie met Thijs verliep erg vlot. Hij nam enkele dagen voor ons trouwfeest zelf contact op om nog een keer te bevestigen dat alles duidelijk was voor hen (dj bruiloft twente- Trouwfeest DJ). De muzikant was de dag zelf tijdig ter plaatse en voldeed aan onze verwachtingen.

We zijn erg tevreden van de geleverde dienst. Groetjes Tom en Kelly. Kunst, Kring Ruurlo op 14-7-2018Op 14 juli genoten zo'n 150 mensen van de swingende muziek van Amigos Latinos in de tuin van Restaurant-Hotel de Tuinkamer. De vijf vrienden spelen al ruim 20 jaar samen en dat was goed te horen en te zien aan de hartelijke manier waarop zij met elkaar omgingen, en de professionele wijze waarop zij musiceerden.

De podiumtent werd vrolijk en warm verlicht met kleurige lampen. Een groep dansers van Dance Company 'L Afrique gaf een dans demonstratie die zeer werd gewaardeerd. Men wilde meer van de groep zien, maar deze vertrok helaas vrij snel naar de Nijmeegse vierdaagse feesten. De dansliefhebbers onder het publiek trokken daarna massaal naar het gras voor en naast de podiumtent.

Dj Bruiloft Kosten- Trouwfeest Dj

We willen ze enorm bedanken en gaan zeker weten aan ze denken als we weer iets passends hebben in de toekomst. Een echte aanrader! Ik zal jullie vandaag nog de foto’s van het event toesturen, Groetjes,Susanne Meinster, Mollie Payments, Het Hooghuis, locatie Mondriaan College. op 6-7-2018Beste Thijs,Als medeorganisator van onze jaarafsluiting van vrijdag 6 juli jl.

Wij vonden het erg geslaagd. Iedereen heeft genoten van de sfeer die mede door jullie gemaakt werd. De liedjes/melodieën waren passend bij ons onderwerp (Italië/mediterraans). De muziek (het volume) was zodanig dat mensen gewoon hun gesprek konden voeren, niet te overheersend,Helemaal top! Met vriendelijke groet,Corrie,Het Hooghuis, locatie Mondriaan College. Tuinfeest op 3-7-2018Dag Thijs, De drie heren hebben het super gedaan.

We wilden deze sfeer heel graag ook aan onze gasten overdragen op ons huwelijksfeest en dat is met Amigos Latinos zeker gelukt! De band was geweldig en ze zijn ontzettend goed! De mannen waren ontzettend aardig en maakten er echt een feestje van! De sfeer zat er van begin tot eind in en we hebben gedanst en genoten! We raden deze band aan iedereen aan! Thijs, ontzettend bedankt voor het helpen regelen.

Vriendelijke groetjes, Elcke, Bruiloft Mijke en Jeroen op 16-6-2018Beste Berkley Brothers,Onze bruiloft is alweer een tijdje geleden, maar wat hebben we een superfeest gehad dankzij jullie! Onze gasten spreken er nu nog over dat de sfeer so relaxed was. Jullie speelden een nieuw ingestudeerd nummer voor onze opening bij het feest.

Succes met verdere optredens! Mijke en Jeroen. turkse dj bruiloft- Trouwfeest DJ. Bruiloft Jan Meulen en Sieta op 14-6-2018Hoi Thijs, De Coctail Nuts hebben een gezellige sfeer gemaakt bij onze bruiloft! Het was een mooie aanvulling op een geweldige dag. Ze spelen van alles wat, waardoor het voor iedereen leuke muziek is. Voor elk wat wils.

De heren spelen niet te luid of teveel op de voorgrond, waardoor je ook goed met elkaar kunt praten in de zaal wat wij en de gasten als zeer prettig hebben ervaren! Soms heb je met muziek ook wel dat je elkaar amper kunt verstaan of dat je moet schreeuwen wil de ander het horen.

Bruiloft Dj Limburg- Trouwfeest Dj

Het was erg gezellig en de muziek van de heren zorgde voor een vrolijke en leuke sfeer! Groetjes, Sieta Reitsma, Bourgondisch Vleuten 2018 op 9-6-2018Beste Thijs,Bedankt voor jullie bijdrage om Bourgondisch Vleuten een succes te maken. Amigos Latinos zijn zeer professionele muzikanten en hebben Bourgondisch Vleuten 2018 mede tot een succes gemaakt.

Precies de juiste sfeer voor dat moment van de dag. Aardige en goede muzikanten en indien wij weer een dergelijk thema op te vullen hebben dan gaan wij ze zeker weer aanvragen (dj bruiloft zuid holland- Trouwfeest DJ). Wij danken Latinos Amigos voor hun bijdrage! Fijne avond. Met vriendelijke groet,Rutger Koster, Food Present, Verjaardag Hanneke Zwaan op 9-6-2018Beste Blue Beat,Wat speelden jullie geweldig.

Prachtig gitaar- en vioolspel: jullie kunnen er wat van! Het droeg bij aan een heerlijke sfeer. Het bracht zelfs voetjes van de vloer. Ik heb geen wanklank gehoord, alleen maar lof. Nogmaals dank voor jullie bijdrage. Hartelijke groeten,Hanneke Zwaan en Hennie Versluis uit Buren, Nancy Reuser op 9-6-2018Beste Thijs. Dank u wel voor de goede organisatie.Het was een prachtige start van ons feest (marokkaanse dj bruiloft). Berkely Brothers dank je wel. Met vriendelijke groet,Luuk Jeuken, GGD Investments, Bruiloft Daphne en Davy op 6-6-2018Dag Thijs,Vera and Friends hebben gespeeld op ons bruiloftsfeest, het was geweldig! Het feest bestond uit ongeveer 110 personen in een zaal waar maximaal 150 personen in kunnen.

Vera is een fantastische zangeres met een geweldige stem en bereik. Ze werd tijdens ons feest begeleid door de voltallige band, incl de saxofoonsoliste. De band maakt er een echt feestje van. Ze “jammen” er rustig op los en kunnen alle muzieksoorten aan die passen bij het feest. Onze gasten waren ook zeer enthousiast na afloop.

Lekker vlotte dansbare muziek, op het juiste volume en heerlijke mix van herkenbare songs uit het verleden en heden. Vera & Friends hebben er weer een paar vrienden bij gekregen hoor! Top! We vonden het ook echt heel geslaagd. dj met saxofonist bruiloft- Trouwfeest DJ. Vrienden van ons uit Nijmegen overwegen jullie ook voor hun feest (augustus) uit te nodigen.

Bruiloft Dj Zwolle- Trouwfeest Dj

Wij hebben er volop van genoten en naast het mooie weer, heeft Brogans Bar daar een belangrijke bijdrage aan geleverd! We geven heel graag een review! Zie hieronder. Dank voor de goede zorgen. Brogans Bar 26 mei 2018“Waar kennen jullie de band van”, vroegen vele gasten op ons verjaardagsfeest. En ook daarna noemden velen de leuke muziek als ze ons later vertelden dat het een geweldig feest was.

nl vonden. Hun optreden daarin was feestelijk en klonk fantastisch. Die indruk is op ons feest ruimschoots bevestigd! Brogans Bar is ook een ideale band voor een feest waarbij de gasten naar de muziek willen luisteren, maar ook met elkaar willen kletsen. De violiste was verhinderd, maar Muziekburo. nl heeft voor een sublieme vervanger gezorgd.

Zeer zeker waar voor je geld. Heel erg bedankt en wie weet tot ziens. Peet Boers, Daan Arisz op 18-5-2018Hi Thijs,Wat een geweldige avond. Het Terra Nova Musika kwartet was onze band op ons huwelijksfeest. Het was een hele zoektocht, want een band voor je trouwfeest kies je niet zo maar.

Kies de juiste dj voor uw bruiloft

Bruiloft feestjes zijn awesome! Oma staat op de dansvloer met de bruidegom, en zelfs je tante waagt een dansje… Maar om het zo leuk te krijgen is er wel iets dat je nodig hebt: een goede bruiloft DJ. En die ga je met deze tips zeker weten vinden! p? Je hebt al gekozen voor een DJ in plaats van een band. De vraag is nu hoe je een bruiloft DJ kiest die jullie evenement zal verbeteren (en niet zijn eigen imago). Voor de meeste verloofde koppels is entertainment de #1 factor in het bepalen van het succes van hun evenement, dus dit is geen beslissing die lichtvaardig genomen moet worden. En het kiezen van de juiste DJ voor je bruiloft gaat over veel meer dan alleen de prijs.

HOE KIES JE EEN DJ VOOR JE BRUILOFT?

Als het op DJ’s voor bruiloften aankomt, zul je altijd wel iemand kunnen vinden die bereid is om de klus voor een zacht prijsje te klaren. Maar wat voor kwaliteit krijg je dan? Dit is je bruiloft! Je hebt maar één kans om het goed te doen. Bij Discobar-verhuur.be hebben we ons hele bedrijf gebouwd op de geweldige feedback van onze klanten (namelijk dat we rocken!). We willen dat elk bruidspaar een prachtige bruiloftservaring beleeft waar ze met liefde en opwinding op kunnen terugkijken. Dus hier zijn onze top tips voor het kiezen van een bruiloft DJ

Latest Posts

Dj Voor Bruiloft Noord Holland

Published Aug 23, 23
10 min read

Dj Bruiloft Amersfoort

Published Aug 18, 23
8 min read

Dj Bruiloft Limburg

Published Aug 12, 23
6 min read