Striptease De Jumelles Chez Cauet  thumbnail

Striptease De Jumelles Chez Cauet

Published May 01, 23
3 min read

Party Boyz - Mannelijke Strippers & Candyboys - Prijzen

De prijs is afhankelijk van de door u opgegeven locatie i - striptease little bird. v.m. reiskosten. Binnen 1 uur ontvangt u de afbeeldingen van onze beschikbare heren in een bijlage via de mail of app. De toegestuurde heren staan automatisch 24 uur voor u gereserveerd. striptease little bird - stripper boeken. Als wij na 24 uur geen bericht van u hebben ontvangen komt de reservering te vervallen.

Aanvraag in behandeling: Op het moment dat u een beschikbare heer heeft gekozen, bericht u ons binnen 24 uur via mail of app. U krijgt een ontvangstmail. Wij vragen u om het volledige adres te sturen, inclusief telefoonnummer van de contactpersoon en de gekozen strip act (striptease little bird). Als alle informatie ontvangen is sturen wij u een betaallink voor een aanbetaling.Als de aanbetaling niet binnen 24 uur betaald is, komt de aanvraag automatisch te vervallen - striptease little bird. Heeft u meer tijd nodig om de aanbetaling over te maken? Geef dit bij de aanvraag aan - striptease little bird. stripper huren. Aanvraag definitief: Op het moment dat wij de aanbetaling hebben ontvangen, krijgt u via de mail een bevestiging van betaling.

Uw gekozen heer zal op de geboekte datum met u contact opnemen om te bespreken hoe hij zijn entree kan maken en waar hij zich voorafgaand en naderhand kan omkleden (striptease little bird). Wat dient u zelf te regelen ter voorbereiding? U heeft een locatie nodig waarbij onze heren minimaal 2 tot 4 meter bewegingsruimte nodig hebben.Als u niet in het bezit bent van een muziekinstallatie of draadloze geluidsbox, geef dit bij de aanvraag aan. Onze heren nemen zelf een usb-stick mee waar hun muziek op staat of zij sturen voorafgaand de muziek op via mail of app (striptease little bird). Een stripact kan al geboekt worden vanaf 150 euro exclusief reiskosten.

Wij zijn telefonisch, via Whats, App en e-mail bereikbaar..

Prijzen – Hoeveel Kost Een Stripper Inhuren Thuis Op Locatie

Welkom Den Haag op onze nieuwe striptease-site. Hier kunt u eenvoudig online een mannelijke of vrouwelijke stripper inhuren in de buurt van Den Haag. Op zoek naar een geweldige stripteaseshow in Den Haag met een professionele stripper? Stop onmiddellijk met zoeken en maak gebruik van onze expertise (striptease little bird). Vriendelijk personeel die je graag te woord staan.

Themashows zoals: stripper, politie, brandweer, marine, Heidi, Ma Flodder, special acts. Paaldanseressen, gogo-danseressen, vuurspuwers, Prachtige vrouwelijke striptease danseressen - striptease little bird. Mooie mannelijke strippers. We komen door heel het land. Professionele dansers/danseressen. Striptease is een manier van dansen, waar bij de kleren op een sensuele manier uit gaan. Bij een stripper of striptease show denken mensen gelijk aan naakte lichamen en vulgaire gedragingen.

Wij hebben meerdere strippers of striptease danseressen die in Den Haag een top show willen geven. Voor iedere gelegenheid is er een passende show! Nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Bekijk daarvoor ons strippersaanbod op onze site! Als je dan een stripper of striptease wilt boeken in Den Haag, neem dan contact op via de button stripper boeken.

Latest Posts

Dj Voor Bruiloft Noord Holland

Published Aug 23, 23
10 min read

Dj Bruiloft Amersfoort

Published Aug 18, 23
8 min read

Dj Bruiloft Limburg

Published Aug 12, 23
6 min read