Coverband Atomika voor uw trouwfeest, feest of evenement. Meer info? Marc De Keyzer +32(0)477.20.59.57
 Van Trouwringen Tot Huwelijksreis: Wat Kost Trouwen? - coverband  thumbnail

Van Trouwringen Tot Huwelijksreis: Wat Kost Trouwen? - coverband

Published Apr 08, 22
4 min read

Coverband Atomika | De perfecte partyband!

Boek coverband Atomika voor uw bruiloft, feest of evenement. Als u op zoek bent naar een live band die uw gasten de hele avond op de been zal houden, zoek dan niet verder. Of je nu van pop, rock of Motown houdt, onze muzikanten zijn ongelofelijk ervaren in het lezen van de zaal en het leveren van hit na hit voor je gasten!   Marc De Keyzer +32(0)477.20.59.57 atomika.studios@gmail.com

Wat Kost Een Dj Of Drive-in Show Huren Voor Je Bruiloft Of Feest? - coverband

Deze band beheerst vele muziekstijlen uitstekend! Grote kans dus dat zij uw favoriete nummers al kennen en kunnen spelen. Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband. Door het grote aantal getalenteerde muzikanten in deze band is het naast een imponerend gezicht op het podium ook een geweldige luisterervaring. Het repertoire wordt in overleg compleet afgestemd op het feest dat u voor ogen staat. Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband.

En tijdens de pauze van de band gaat het feest gewoon door met hun allround feest DJ - Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband..

Of je nu op zoek bent naar een DJ met saxofonist, DJ met vocalist, DJ met percussionist, DJ met violist of DJ met gitarist. Sax with the DJ biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van DJ met live artiesten en entertainment. Wij zorgen voor een spetterende live-act met swingende DJ’s op ieder festiviteit.

Op basis van jouw wensen doen wij je een voorstel omtrent welk team het beste aansluit bij jouw evenement. Ben je er zeker van dat onze DJ met entertainment naar wens is, dan kun je overgaan tot de boeking. Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband. DE JUISTE TOON RAKEN Of je er nu voor kiest om een DJ en saxofonist te boeken of een ander soort entertainment. Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband.Wij passen ons aan voor iedere budget en gelegenheid. Sabor Latino staat voor: kwaliteit, verantwoordelijkheid, flexibiliteit. Wij staan garant voor het succes van uw feest/evenement. We spelen echt live en staan voor u klaar om uw feest fantastisch te maken. Al onze muzikanten zijn professionals en hebben jarenlange ervaring. We hebben vaker opgetreden op verschillende soorten evenementen zoals bruiloften, feesten, verjaardagen, recepties, ceremonies, huwelijken, bedrijfsfeesten en festivals.

Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Geen probleem, wij denken graag met u mee. Laat ons helpen om uw feest/evenement onvergetelijk te maken! Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Update:Goed nieuws voor iedereen! We zijn er weer helemaal, op een paar regels na. Zijn jullie net zo blij? Feesten tot diep in de nacht, geen QR bewijs meer tonen. Het is toch fantastisch. Afgelopen weekend hebben we weer fantastische feesten mogen draaien (Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband). Bedankt lieve klanten en DJ’s voor alle geduld.

Wat is een goede coverband? Atomika natuurlijk

Address: Marc De Keyzer
Phone: +32(0)477.20.59.57
Email: atomika.studios@gmail.com
Coverband

Afgelopen weekend scoorden onze feesten minimaal een 8 of hoger. Daar zijn we erg trots op. Wil jij ook graag een DJ op jouw bruiloftsfeest of verjaardagsfeest? Wees er dan snel bij, onze agenda loopt behoorlijk snel vol nu we weer volop mogen feesten. Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband. Update:Wat een nieuws, we zijn nog nooit zo blij geweest.We hebben het allemaal zo verdiend! Wachten wordt beloond en dit is een prachtige beloning - Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband. Feesten tot 01:00 uur, Feesten tot 01:00 uur, Feesten tot 01:00 uur, Zo blij zijn we nou eenmaal! Maar voor de goede orde hierbij de belangrijkste regels:Horeca open tot 01:00 uur, zonder vaste zitplaats, Coronatoegangsbewijs (3G) in de horeca blijft verplicht tot 25 februari1,5 meter afstand is niet meer nodig in zalen tot 500 mensen, Bij zalen meer dan 500 mensen is een vaste zitplaats verplicht, Het mondkapje hoeft niet meer op bij verplaatsing in de horeca, Vanaf 25 februari nemen we afscheid van het coronatoegangsbewijs en kan alles weer open tot in de late uurtjes! Wij zijn blij, feesten tot diep in de nacht, geen 1,5 meter afstand meer.

Dj Bruiloft Prijzen - Wat Kost Een Bruiloft Dj? - Dj's 4 Party - coverband

Alle regels zijn terug te lezen op de site van de rijksoverheidUpdate:Nieuwe maatregelen: we gaan de goede kant op, Met spanning zaten we gisteren voor de buis. Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband. Wat gaat er gebeuren en mogen we weer feesten? Helaas zijn we er nog niet helemaal maar er is wel een heel mooi begin naar het einde van alle maatregelen.De nieuwe maatregelen duren tot 8 maart. De horeca mag weer open. Zij moeten zich houden aan de volgende regels:Open tot 10 uur ‘s avonds. Iedereen houdt 1,5 meter afstand. Iedereen moet een coronatoegangsbewijs laten zien. Mondkapjes moeten op, ze mag af wanneer je zit, Binnen moet iedereen een vaste zitplaats krijgen (Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband).maximaal 1250 mensen naar binnen;binnen moeten bezoekers een vaste zitplaats krijgen;grote evenementen mogen alleen buiten. Ook daar zijn vaste zitplaatsen verplicht. Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband. Je hebt een feest bij ons staan de komende periode? Er zijn nu meerdere mogelijkheden voor jouw feest. Kies bv voor een gezellig diner met achtergrondmuziek van onze DJ. Coverband huren.

We helpen jullie graag aan de juiste beslissing. Liever geen zit feest? Kies dan voor het omboeken van het feest, dit kan bij ons geheel kosteloos. Mochten jullie gebruik willen maken van het kosteloos omboeken, dan vernemen we dat uiteraard graag zo spoedig mogelijk. We stellen dan een nieuwe offerte op op basis van de dan geldende prijzen (Wat Kost Een Bruiloft Dj? - coverband).

Latest Posts

Dj Voor Bruiloft Noord Holland

Published Aug 23, 23
10 min read

Dj Bruiloft Amersfoort

Published Aug 18, 23
8 min read

Dj Bruiloft Limburg

Published Aug 12, 23
6 min read